Siirry sisältöön
Home > Kaikki artikkelit > Medaffconin asiakasiltaa vietetään keskiviikkona 11.4.2018, ilmoittaudu mukaan!

Medaffconin asiakasiltaa vietetään keskiviikkona 11.4.2018, ilmoittaudu mukaan!

Kolmatta kertaa järjestettävä, jo perinteeksi muodostunut, EMMA lähestyy taas! Paikalle on kerääntynyt vuosittain noin 120 vierasta, yli 50:stä lääketeollisuuden ja terveydenhuollon organisaatiosta. Paikkoja on rajoitettu määrä, varmistathan omasi ilmoittautumalla jo nyt!

Tämän vuoden EMMAn aiheiksi on valikoitunut SOTE, tietojohtaminen ja suomalainen RWE tutkimus. Lavalla näemme sekä uusia, että aiemmilta vuosilta tutuksi tulleita huippuasiantuntijoita. Puheenvuoron pitävät mm. emeritusprofessori Martti Kekomäki, liiketoimintajohtaja Lasse Männistö, kehityspäällikkö Antti Karlsson, dosentti Antti Malmivaara ja laaturekisterikoordinaattori Kristina Lidén Mascher.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan täältä: https://fi.surveymonkey.com/r/EMMA2018

Ilmoittauduthan viimeistään keskiviikkona 28.3.2018!

OHJELMA

14:00 Ilmoittautuminen ja pientä purtavaa

15:00 SOTE

16:00 RWE, biopankit ja rekisteritutkimukset

17:15 Tauko

17:45 Tietojohtaminen ja laaturekisterit

19:00 Kevyt illallinen ja taidetta

Tarkempi ohjelma julkaistaan maaliskuun aikana. Lisätietoja: tuuli.moilanen@medaffcon.fi

Takaisin ylös