Siirry sisältöön
Home > Kaikki artikkelit > Ainutlaatuinen tietopankki edistää yksilöllistettyä syövänhoitoa

Ainutlaatuinen tietopankki edistää yksilöllistettyä syövänhoitoa

Medaffcon on koonnut ainutlaatuisen tietopankin yksilöllistettyä syövänhoitoa edistävistä käytännöistä ja teknologioista Suomessa. Avoin verkkopalvelu löytyy osoitteesta https://futurecarefinland.fi.

Palvelu kokoaa tietoa yksilöllistetyn syövänhoidon edistyksellisimmistä käytännöistä, innovatiivisista teknologioista ja tulevaisuudesta Suomessa. Suomalaisen terveysalan tämänhetkiset panostukset genomitiedon käytön edistämiseen, koordinoituun syövän hoitoon, biopankkitutkimukseen sekä digitaalisen terveystiedon hyödyntäminen voivat mahdollistaa syöpähoitojen kehittämisen seuraavalle tasolle.

”Työmme ei pääty tähän lanseeraukseen. Hoidon ekosysteemi kehittyy Suomessa jatkuvasti, ja käynnissä on useita hankkeita ja teknologioita joilla voidaan edistää syöpähoitojen kehittymistä. Näitä aloitteita ja käytäntöjä tulee edistää myös kansainvälisesti. Future Care Finland -alustalla tuomme uusinta tietoa potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja lääketeollisuuden käyttöön. Lisäksi avaamme terveydenhuollon ammattilaisten kesken keskustelua uusista mahdollisuuksista toteuttaa yksilöllistettyä syövänhoitoa. Yksi kehitysaskel tulee olemaan hoidon vaikuttavuuden arviointi potilaista kerättävän tiedon perusteella”, kuvailevat hanketta vetävät Medaffconin tieteelliset asiantuntijat Maija Wolf ja Päivikki Hemmilä.

Jatkossa Future Care Finland -sivusto palvelee myös laajemmin terveydenhuoltoa ja lääketeollisuutta eri terapia-alueilla. Tutustu sivuston avoimeen sisältöön osoitteessa https://futurecarefinland.fi

Monien sairauksien hoidon tulevaisuus on moniammatillista yhteistyötä, jossa potilasta hoidetaan yksilöllisesti, hyödyntäen jatkuvasti kertyvää tietoa potilaan terveydentilasta. Uusien käytäntöjen kehittäminen terveydenhuollon ammattilaisille, verkostoituminen sekä uusimman tiedon kerääminen ovat Medaffconin osaamista, jossa yritys on oman alansa huipulla.

FutureCareFinland-logo+symbol_blue-vaaka

Lisätiedot

Maija Wolf, tieteellinen asiantuntija, maija.wolf@medaffcon.fi, puh. 040 5720 615

Päivikki Hemmilä, tieteellinen asiantuntija, paivikki.hemmila@medaffcon.fi, puh. 045 1200 632

Takaisin ylös