Siirry sisältöön
Home > Kaikki artikkelit > Toivon polku kuvaa tulevaisuuden yksilöllistettyä syövän hoitopolkua

Toivon polku kuvaa tulevaisuuden yksilöllistettyä syövän hoitopolkua

Medaffconin Future Care Finland hanke näki päivänvalon ensi kerran Tamron järjestämässä Health Awards and Future Foresight tilaisuudessa, kun tulevaisuuden hoitopolku kuvattiin tarinan muodossa.

Tammikuussa 2018 järjestetyssä tilaisuudessa tulevaisuuden hoitopolkua ja siihen johtavia kehitysaskelia kuvattiin tarinan muodossa, Medaffconin Päivikki Hemmilän ja Maija Wolfin esityksessä ”Toivon polku”. Tamron asiakaslehdessä Tampuriinissa julkaistiin tänään sarjakuva, jossa käydään läpi Toivon polkua askel askeleelta (tarkastele sarjakuvaa pdf muodossa klikkaamalla kuvaa).

Toivon Polku_ Tampuriini_Medaffcon_Tamro
Toivon Polku sarjakuva muodossa

Tutustu Tampuriinin uusimpaan numeroon klikkaammalla tästä!

Katso video Maijan ja Päivikin Health Awards esityksestä alla (kesto noin 20 minuuttia).

Sittemmin kaikki esityksessä esiintyneet elementit sekä monia muita on kerätty uudelle Future Care Finland -sivustolle osoitteeseen futurecarefinland.fi. Future Care Finland -sivuston tavoitteena on nostaa esille Suomessa aloitettuja ja kehitettyjä hankkeita, teknologioita ja innovaatioita, joiden päämääränä on edistää P4 terveydenhuoltoa ja yksilöllistettyjä hoitojen kehittämistä. Sivusto tarjoaa konkreettisten esimerkkien ja ajantasaisen tiedon avulla näyteikkunan Suomen tarjoamiin mahdollisuuksiin myös kansainvälisesti. 

Takaisin ylös