Siirry sisältöön
HE - kansikuva

Etusivu > Kaikki artikkelit > Heini Honkanen aloitti Medaffconin Market Access -tiimin vetäjänä

Heini Honkanen aloitti Medaffconin Market Access -tiimin vetäjänä

Heini Honkanen on nimitetty Medaffconin Market Access -tiimin vetäjäksi. Uusi Market Access -tiimi syntyi, kun aiemmat Hinta- ja korvattavuus- sekä HE & Access -tiimit yhdistyivät. Heini siirtyy uuteen positioon Health Economics & Market Access Managerin tehtävästä.

Heini Honkanen aloitti uudessa työssään Market Access Leadina heti vuoden 2023 alussa. Hän on työskennellyt Medaffconissa Access ja HE-tiimissä laaja-alaisesti erilaisten Access -toimintojen ja terveysteknologioiden arviointien parissa vuodesta 2018 alkaen.  

– Yritys, ihmiset ja toiminnot ovat minulle tuttuja, ja yhteistyö jatkuu tuttujen ja uusien asiakkaiden kanssa. Medaffconilla on monipuolista osaamista ja loistavat asiantuntijat, joten innostuneena suuntaan katseen tulevaan vuoteen, Heini toteaa.

Heini on koulutukseltaan terveystaloustieteiden maisteri. Maisteritutkielmansa hän teki lääkemarkkinoiden hallitun käyttöönoton sopimuksista, joiden parissa hän on työskennellyt myös Medaffconilla.  

Hoitovaihtoehdot kehittyvät ja uusia hoitoja tulee yhä kohdennetummalle potilasjoukolle. Näin myös lääkkeiden markkinoillepääsy ja hinnoittelu ovat monimutkaistuneet.

Medaffconin Market Access  -tiimi auttaa markkinoille tuloon liittyvissä prosesseissa ja strategisessa suunnittelussa.

Toimintaympäristö kehittyy ja muuttuu, joten kehitämme myös osaamistamme koko ajan. Ympäristön muutos näkyy toiminnassamme myös siten, että olemme yhä varhaisemmassa vaiheessa asiakkaidemme apuna. Pyrimme hyödyntämään osaamistamme eri osastoilta ja löytämään räätälöityjäkin ratkaisuja hinnoittelun ja markkinoille tulon tarpeisiin.

Avohoidon lääkkeen markkinoillaolo edellyttää potilaan kannalta yleensä sitä, että valmiste on sairausvakuutuksesta korvattava. Sairaalavalmisteiden osalta puolestaan edellytetään palveluvalikoimaan kuulumista. Parhaimmillaan uusi lääkevalmiste saadaan käyttöön tarkoituksenmukaiselle potilasjoukolle ja oikea-aikaisesti.

– Töitä tehdään aina yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi eli tuottamaan yhä parempaa hoitoa potilaille.

Takaisin ylös