Siirry sisältöön
Etusivu > Kaikki artikkelit > EMMA-sidosryhmätapahtumaa vietettiin jo neljättä kertaa – Kiitos osallistumisesta!

EMMA-sidosryhmätapahtumaa vietettiin jo neljättä kertaa – Kiitos osallistumisesta!

EMMA 2019 järjestettiin keskiviikkona 10.4.2019. Kiitos osallistumisesta!

Tänä vuonna EMMA järjestettiin jo neljättä kertaa. Tuttuun tyyliin esitykset olivat ajankohtaisia ja todella mielenkiintoisia. Tämän lisäksi tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa kauniissa ravintola Vistassa Tapiola Golfissa. Tapahtuma oli tänäkin vuonna todella suosittu ja viimeistä paikkaa myöten täynnä. Alle on koottu lyhyt yhteenveto tapahtumasta kuvineen. Mikäli tilaisuus jäi sinulta väliin niin ei huolta, taltioimme esitykset ja ne ovat tulossa kaikkien nähtäville myöhemmin kevään aikana. Jokaisesta esityksestä on tulossa myös artikkeli Future Care Finland -sivustolle.

Tapahtuman aluksi Medaffconin perustaja Jaana Ahlamaa kertoi yrityksen historiasta ja siitä miten toiminta on kehittynyt viimeisen vuosikymmenen aikana. Esityksessä muisteltiin myös menneitä EMMA tapahtumia ja kuinka viime vuonna lanseerattu Future Care Finland on saanut erittäin hyvän vastaanoton. Vieraat saivat myös ensimmäisten joukossa kuulla sivustoa koskevista uudistuksista, jotka lanseerataan lähiaikoina. Kerromme tästä lisää sosiaalisessa mediassamme seuraavien viikkojen aikana.

Jaanan esityksen jälkeen siirryimme illan teemoihin. Esitykset avasi Mikko Alkio (asianajaja, Avance Attorneys) aiheenaan Terveydenhuollon kasvustrategia – mihin ollaan päästy ja miltä tulevaisuus näyttää. Sirpa Soini (johtaja, THL biopankki) kertoi tämän jälkeen biopankki- ja rekisteritutkimuksiin liittyvistä lainsäädännön muutoksista. Arho Virkki (Auria tietopalvelun johtaja) jatkoi teemaa puheenvuorollaan tietoaltaat ja tiedolla johtaminen – mikä on tietoaltaiden rooli tulevaisuudessa sekä toisiolain tuomat mahdollisuudet.

Seuraavaksi siirryttiin käsittelemään tekoälyä ja asiantuntijamme Iiro Toppila (biostatistikko, Medaffcon) aloitti puheenvuorolla ’Mikä ihmeen tekoäly? Miksi terveydenhuollossa? Miten tekoäly liittyy vaikuttavuuden arviointiin?’. Tämän jälkeen Antti Karlsson (kehityspäällikkö, data-analyytikko, Auria Biopankki) kertoi tarkemmin tekoälystä terveydenhuollossa näyttäen konkreettisia esimerkkejä ja valottaen tulevaisuuden näkymiä.

Illan puheenvuorot päätti Medaffconin toimitusjohtaja Jarmo Hahl.

Tämän jälkeen paikallaolijat pääsivät nauttimaan Ravinto Vistan meille tarjoamista herkullisista syötävistä.

Haluamme vielä kerran kiittää kaikkia osallistuneita upeasta ja onnistuneesta illasta.

Takaisin ylös