Future Care Finland – Kartoittamassa tulevaisuuden hoitopolkuja!

Medaffcon on sitoutunut tarjoamaan välineitä tietopohjaiseen päätöksentekoon terveydenhuollossa ja työskentelemme kohti taloudellisesti kestävää, tehokasta sekä yksilöllisempää hoitoa. Uskomme, että Suomi on huomisen terveydenhuollon kehittämisen eturintamassa ja näin ollen kartoittamassa tulevaisuuden hoitopolkuja. Future Care Finland on sivusto, joka tuo esiin suomalaisia innovaatioita, teknologioita ja sovelluksia, joilla pyritään edistämään yksilöllistettyjen hoitojen ja P4-terveydenhuollon kehittämistä. Sivusto syntyi halusta jakaa nämä näkemykset kaikkien niiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita tulevaisuuden terveydenhuollosta ja hyvinvoinnista. Tuotamme uutta sisältöä sivustolle säännöllisesti tuodaksemme esiin innovatiivisen suomalaisen terveysekosysteemin uusia ponnisteluja ja sen tuomia mahdollisuuksia.

 

P4 -lääketiede ja terveydenhuolto näyttävät suunnan tulevaisuuden terveydenhuollolle

P4-lääketiede ja terveydenhuolto korostavat ennustavaa, ennaltaehkäisevää, yksilöllistä ja osallistavaa terveydenhuoltoa reaktiivisen sairauden hoidon sijasta. P4-terveydenhuolto edustaa uutta tulevan terveydenhuollon paradigmaa, joka antaa yksilöille mahdollisuuden osallistua aktiivisemmin oman terveytensä hoitoon ja ylläpitoon. Geneettisten ja elämäntapoihin liittyvien riskitekijöiden ymmärtäminen, itsevalvonta ja terveystietojen kerääminen, geno- ja fenotyypin välisten yhteyksien määrittäminen tautimekanismien tunnistamiseksi, ovat asioita, joita parhaillaan edistetään ja jotka tarjoavat valtavia mahdollisuuksia tulevaisuuden terveydenhoitoon.

Future Care Finlandin sisältö seuraa tätä tulevaisuuden terveydenhuollon ideologiaa. Sisältö on kategorisoitu Ennaltaehkäisyyn, Diagnostiikkaan, Yksilöllistettyyn hoitoon, Hoidon vaikuttavuuden arviointiin sekä Hoidon seurantaan. Näiden lisäksi tosielämän tiedon (RWE) hyödyntämisen mahdollisuuksia käsitellään erillisessä kategoriassa, korostaen erityisesti sen roolia päätöksenteossa, terveyden ylläpidossa sekä yksilöllisen hoidon kehittämisessä. Uskomme, että RWE-tutkimuksilla on tärkeä rooli terveydenhuollon kehittämisessä kohti ennaltaehkäisevämpää suuntaa.

 

 

Future Care Finland -sivusto

Visiomme Future Care Finlandista esiteltiin ensimmäisen kerran Health Awards and Foresight Forumissa tammikuussa 2018. Sivusto julkaistiin myöhemmin keväällä 2018.

Tutustu Future Care Finland -sivustoon tarkemmin täältä.

Future Care Finland

 

Tilaa Future Care Finlandin kuukausittainen uutiskirje. Jokaisella uutiskirjeellä on oma teemansa, joka käsittelee yksilöllistettyä hoitoa.

Tilaa uutiskirje