Siirry sisältöön
Etusivu > Kaikki artikkelit > Tervetuloa Tomi Vahevaara ja Maija Wolf!

Tervetuloa Tomi Vahevaara ja Maija Wolf!

Medaffconin kasvu tahti ei ole tammikuussa hiljentynyt. Tammikuun alussa sekä Medical Affairs-että myyntitiimi saivat vahvistusta. Maija Wolf aloitti Medaffconilla tieteellisenä asiantuntijana ja Tomi Vahevaara myyntijohtajana. Jo pitkään jatkuneen kasvun johdosta myös hallinnon puolta on täydennetty tammikuun aikana Pauliina Punkarin aloittaessa taloushallinnon assistentin tehtävissä.

Maija Wolf - Medaffcon
Maija Wolf

Maija Wolf on vuodesta 2008 lähtien toiminut vanhempana tutkijana Suomen molekyylilääketieteellisessä instituutissa, FIMM:ssä, jossa hän jatkaa edelleen osa-aikaisesti. Maijalla on pitkä tausta syöpätutkimuksesta ja molekyylilääketieteestä, muun muassa syöpätautien syntymekanismeihin ja uusien lääkekehityskohteiden tunnistamiseen liittyen. Maijan aikaisempi vankka tutkijatausta ja alan asiantuntemus vahvistavat RWE-tutkimustiimiämme.

Lue koko Maijan asiantuntijaprofiili klikkaamalla tästä!

Tomi Vahevaara - Medaffcon
Tomi Vahevaara

Tomi Vahevaara on jo lääketeollisuuden konkari ja vaikuttanut alalla yli 35 vuotta. Viimeiset kymmenen vuotta Tomi on toiminut Eli Lillyn toimitusjohtajana vastuualueinaan Suomi, Baltia ja Puola. Hänellä on monipuolinen kokemus kansainvälisistä tutkivan lääketeollisuuden asiantuntija- ja johtotehtävistä sekä laaja terapia-aluetuntemus. Tomi pitänee huolta, että Medaffconin kasvutahti edelleen kiihtyy!

Lue koko Tomin asiantuntijaprofiili klikkaamalla tästä!

Takaisin ylös