Siirry sisältöön
Etusivu > Kaikki artikkelit > Medaffconista Tamron tytäryhtiö

Medaffconista Tamron tytäryhtiö

Yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia terveystiedon hyödyntämiseen lääke- ja terveydenhuollon vaikuttavuuden arvioinnissa

Tamro ja Medaffcon ovat perjantaina 28.4.2017 allekirjoittaneet kauppasopimuksen, jonka myötä Tamro ostaa kokonaisuudessaan tutkimus- ja asiantuntijapalveluyritys Medaffconin. Yrityskauppa vahvistaa Tamron monipuolista palvelutarjoamaa sekä tukee Medaffconia sen kasvu- ja kansainvälistymistavoitteissa.

Medaffcon on 22 asiantuntijaa työllistävä lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tutkimus- ja asiantuntijapalveluyritys, joka on perustettu vuonna 2009. Medaffcon on vahva erityisosaaja lääketieteellisissä ja terveystaloudellisissa palveluissa. Yritys on edelläkävijänä toteuttanut Suomen ensimmäisiä kaupallisia biopankkitutkimuksia sekä kehittänyt hoidon vaikuttavuuteen liittyviä arviointimenetelmiä. Medaffconin liikevaihto v. 2016 oli 2,5 M€ ja vuodelle 2017 odotetaan vahvaa kasvua.

Tamrolla on jo nyt vahva näkemys ja kokemus koko lääkehoidon ketjun kehittämisestä ja yhdistämisestä. Oma osaamisemme terveystiedon hyödyntämiseen liittyen tuo Tamron palvelutarjoamaan laajuutta. Tamron hartiat tukevat meitä myös kasvu- ja kansainvälistymistavoitteissamme. On hienoa viedä yhdessä suomalaista terveystiedon osaamista maailmalle, kertoo Medaffconin toimitusjohtaja Jarmo Hahl.

Tamro haluaa kasvattaa rooliaan terveys- ja hyvinvointialalla suomalaisten parhaaksi. Yrityskaupan myötä Tamro ja Medaffcon muodostavat yhdessä vahvan toimijan – yhteinen tavoitteemme on olla merkittävin terveystiedon palveluiden tuottaja ja tarjoaja. Tulevaisuudessa on yhä tärkeämpää voida hyödyntää ihmisten terveystietoja mahdollisimman kattavasti ja terveydenhoidon vaikuttavuutta on mitattava ja arvioitava laajasti. Medaffcon on tässä oman alansa huippu ja näin ollen loistava kumppani Tamrolle, sanoo toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Lisätietoa:

Medaffcon Oy

Jarmo Hahl, toimitusjohtaja, jarmo.hahl@medaffcon.fi, puh. +358 40 139 4001

Jaana Ahlamaa, johtaja, lääketieteelliset palvelut, jaana.ahlamaa@medaffcon.fi, +358 50 5767325

Takaisin ylös