Asiantuntevia ratkaisuja ja aina tuoreita näkökulmia

Medaffcon tarjoaa tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääke- ja terveysteknologian alojen toimijoille sekä terveydenhuollon tarpeisiin Suomessa, pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Toimintamme lähtökohtana ovat aina nopeus, joustavuus ja räätälöidyt ratkaisut – vankalla ammattitaidolla ja tuoreilla näkökulmilla!

Palveluidemme laatu perustuu korkeatasoiseen ja laaja-alaiseen sisältö- ja prosessiosaamiseemme sekä vahvaan yhteistyöverkostoomme lääketeollisuudessa, terveydenhuollossa, akatemiassa ja tutkimusyhteisössä.

Vankalla kokemuksella

Meillä on vankka ja laaja-alainen kokemus lääketeollisuudesta ja terveydenhuollosta. Vahva tutkimustaustamme tukee monimutkaistenkin tutkimusasetelmien hallitsemista. Asiantuntijoillamme on kattava kokemustausta eri terveydenhuollon asemista sekä vahva prosessi- ja sisältöosaaminen. Asiantuntijamme ovat toimineet pitkään lääketeollisuudessa ja tuntevat siksi hyvin alan haasteet ja niihin tarvittavat ratkaisut.

Asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä

Ratkaisumme rakennetaan aina räätälöityinä asiakkaan tarpeiden mukaan. Ammattitaitomme on monipuolista ja pystymme tuottamaan ratkaisuja terveydenhuollon ja terveysteknologian erilaisiin tarpeisiin.

Tulevaisuutta kehittäen

Vaikuttavuuden parantaminen on tulevaisuuden terveydenhuollossa keskeisessä roolissa. Tietoa hoitojen vaikuttavuudesta käytetään entistä enemmän päätöksenteon tukena, kun saavutettua terveyshyötyä halutaan tarkastella lähemmin. Kehittyvä terveystiedon ekosysteemi; biopankit, rekisterit sekä sairaaloiden tietoaltaat, muuttavat vaikuttavuuden arvioinnin kenttää ja mahdollistavat aivan uudenlaisia tutkimuksia terveysalalla.

Medaffcon on tunnettu vahvana vaikuttavuuden arvioijana ja kehitämme aktiivisesti terveystietoon perustuvaa tutkimusta sekä siinä hyödynnettäviä keinoja.

Tutustu palveluihimme

Tosielämän tietoon perustuvat tutkimukset (RWE)

Tosielämän tietoon perustuvan datan hyödyntäminen tutkimuksissa

Hinta- ja korvattavuushakemukset

Lääkevalmisteiden hinta- ja korvattavuusprosessit

Hoitopolku- ja sidosryhmäkartoitukset

Laaja-alaisia kartoituksia tosielämän käytännöistä ja prosesseista

Terveystaloudellinen mallinnus

Terveystaloudellinen mallinnus päätöksenteon tueksi

Asiantuntijaresursointi

Asiantuntijaresursseja yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin

Riskinjakomallit

Riskinjakomallien suunnittelu ja sopimusneuvottelut

MACC -koulutusohjelma

MACC - Koulutusohjelma muuttuvaan terveydenhuollon toimintaympäristöön

Olemme Medaffconilla sitoutuneita edistämään tietopohjaista päätöksentekoa terveydenhuollossa ja työskentelemme kohti taloudellisesti kestävää, tehokasta sekä yksilöllisempää hoitoa. Uskomme, että Suomi on huomisen terveydenhuollon kehittämisen eturintamassa ja näin ollen kartoittamassa tulevaisuuden hoitopolkuja. Future Care Finland on sivusto, joka tuo esiin suomalaisia innovaatioita, teknologioita ja sovelluksia, joilla pyritään edistämään yksilöllistettyjen hoitojen ja P4-terveydenhuollon kehittämistä. Sivusto syntyi halusta jakaa nämä näkemykset kaikkien niiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita tulevaisuuden terveydenhuollosta ja hyvinvoinnista. Tutustu englanninkieliseen sivustoon.

Lue lisää »