Asiantuntevia ratkaisuja ja aina tuoreita näkökulmia

Medaffcon tarjoaa tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääke- ja terveysteknologian alojen toimijoille sekä terveydenhuollon tarpeisiin Suomessa, pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Toimintamme lähtökohtana ovat aina nopeus, joustavuus ja räätälöidyt ratkaisut – vankalla ammattitaidolla ja tuoreilla näkökulmilla!

Palveluidemme laatu perustuu korkeatasoiseen ja laaja-alaiseen sisältö- ja prosessiosaamiseemme sekä vahvaan yhteistyöverkostoomme lääketeollisuudessa, terveydenhuollossa, akatemiassa ja tutkimusyhteisössä.

Vankalla kokemuksella

Meillä on vankka ja laaja-alainen kokemus lääketeollisuudesta ja terveydenhuollosta. Vahva tutkimustaustamme tukee monimutkaistenkin tutkimusasetelmien hallitsemista. Asiantuntijoillamme on kattava kokemustausta eri terveydenhuollon asemista sekä vahva prosessi- ja sisältöosaaminen. Asiantuntijamme ovat toimineet pitkään lääketeollisuudessa ja tuntevat siksi hyvin alan haasteet ja niihin tarvittavat ratkaisut.

Asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä

Ratkaisumme rakennetaan aina räätälöityinä asiakkaan tarpeiden mukaan. Ammattitaitomme on monipuolista ja pystymme tuottamaan ratkaisuja terveydenhuollon ja terveysteknologian erilaisiin tarpeisiin.

Tulevaisuutta kehittäen

Vaikuttavuuden parantaminen on tulevaisuuden terveydenhuollossa keskeisessä roolissa. Tietoa hoitojen vaikuttavuudesta käytetään entistä enemmän päätöksenteon tukena, kun saavutettua terveyshyötyä halutaan tarkastella lähemmin. Kehittyvä terveystiedon ekosysteemi; biopankit, rekisterit sekä sairaaloiden tietoaltaat, muuttavat vaikuttavuuden arvioinnin kenttää ja mahdollistavat aivan uudenlaisia tutkimuksia terveysalalla.

Medaffcon on tunnettu vahvana vaikuttavuuden arvioijana ja kehitämme aktiivisesti terveystietoon perustuvaa tutkimusta sekä siinä hyödynnettäviä keinoja.

Tutustu palveluihimme

RWE - Real World Evidence

Tosielämän tietoon perustuva data

P&R - Pricing and Reimbursement

Lääkevalmisteiden hinta- ja korvattavuusprosessit

RWP - Real World Practices

Laaja-alaisia kartoituksia tosielämän käytännöistä ja prosesseista

Health Economic Modelling

Terveystaloudellinen mallinnus päätöksenteon tueksi

Expert Resourcing

Asiantuntijaresursseja yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin

RSA - Risk Sharing Agreements

Riskinjakomallien suunnittelu ja sopimusneuvottelut

MACC -koulutusohjelma

MACC - Koulutusohjelma muuttuvaan terveydenhuollon toimintaympäristöön

Future Care Platform is a system for centralizing data, streamlining operations and distributing information. The platform is built to comprehensively describe a chosen indication. The structure facilitates the identification of data gaps and information entities that can be complemented with further projects e.g. real-world practice and real-world evidence studies, health economic evaluations and HTAs. Read more!

Lue lisää »