Tarjoamme tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääketeollisuuden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin Suomessa, pohjoismaissa ja muualla Euroopassa

Medaffcon on tunnettu vahvana vaikuttavuuden arvioijana ja kehitämme aktiivisesti terveystietoon perustuvaa tutkimusta sekä siinä hyödynnettäviä keinoja.

Palveluidemme laatu perustuu korkeatasoiseen ja laaja-alaiseen sisältö- ja prosessiosaamiseen sekä vahvaan yhteistyöverkostoomme lääketeollisuudessa, terveydenhuollossa, akatemiassa ja tutkimusyhteisössä.

Asiantuntijoillamme on kattava kokemustausta eri terveydenhuollon asemista sekä vahva prosessi- ja sisältöosaaminen. Asiantuntijamme ovat toimineet pitkään lääketeollisuudessa ja tuntevat siksi hyvin alan haasteet ja niihin tarvittavat ratkaisut. Vahva tutkimustaustamme tukee monimutkaistenkin tutkimusasetelmien hallitsemista.

Tutustu asiantuntijoihimme

Tarpeisiisi räätälöitynä

Ammattitaitomme on monipuolista ja pystymme tuottamaan ratkaisuja terveydenhuollon ja terveysteknologian erilaisiin tarpeisiin. Toimintamme lähtökohtana ovat aina nopeus, joutavuus ja räätälöidyt ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan – vankalla ammattitaidolla ja tuoreilla näkökulmilla.

Tutustu palveluihimme

Tosielämän tietoon perustuvat tutkimukset (RWE)

Yksilöllisesti räätälöityjä RWE-tutkimuspalveluita

Terveystaloudellinen mallinnus

Terveystaloudellinen mallinnus päätöksenteon tueksi

Hinta- ja korvattavuushakemukset

Lääkevalmisteiden hinta- ja korvattavuusprosessit

Interaktiiviset työkalut

Laajat tietokokonaisuudet helposti käytettävässä työkalussa

Riskinjakomallit

Riskinjakomallien suunnittelu ja sopimusneuvottelut

Asiantuntijaresursointi

Asiantuntijaresursseja yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin

Koulutukset

Järjestämme tarpeesi mukaisia räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia