Asiantuntevia ratkaisuja ja aina tuoreita näkökulmia

Medaffcon tarjoaa tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääketeollisuuden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin Suomessa, pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Toimintamme lähtökohtana ovat aina nopeus, joustavuus ja räätälöidyt ratkaisut – vankalla ammattitaidolla ja tuoreilla näkökulmilla.

Palveluidemme laatu perustuu korkeatasoiseen ja laaja-alaiseen sisältö- ja prosessiosaamiseemme sekä vahvaan yhteistyöverkostoomme lääketeollisuudessa, terveydenhuollossa, akatemiassa ja tutkimusyhteisössä.

Vankalla kokemuksella

Meillä on vankka ja laaja-alainen kokemus lääketeollisuudesta ja terveydenhuollosta. Vahva tutkimustaustamme tukee monimutkaistenkin tutkimusasetelmien hallitsemista. Asiantuntijoillamme on kattava kokemustausta eri terveydenhuollon asemista sekä vahva prosessi- ja sisältöosaaminen. Asiantuntijamme ovat toimineet pitkään lääketeollisuudessa ja tuntevat siksi hyvin alan haasteet ja niihin tarvittavat ratkaisut.

Asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä

Ratkaisumme rakennetaan aina räätälöityinä asiakkaan tarpeiden mukaan. Ammattitaitomme on monipuolista ja pystymme tuottamaan ratkaisuja terveydenhuollon ja terveysteknologian erilaisiin tarpeisiin.

Tulevaisuutta kehittäen

Vaikuttavuuden parantaminen on tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuollossa keskeisessä roolissa. Tietoa hoitojen vaikuttavuudesta käytetään entistä enemmän päätöksenteon tukena, kun saavutettua terveyshyötyä halutaan tarkastella lähemmin. Kehittyvä terveystiedon ekosysteemi; biopankit, rekisterit sekä sairaaloiden tietoaltaat, muuttavat vaikuttavuuden arvioinnin kenttää ja mahdollistavat aivan uudenlaisia tutkimuksia terveysalalla.

Medaffcon on tunnettu vahvana vaikuttavuuden arvioijana ja kehitämme aktiivisesti terveystietoon perustuvaa tutkimusta sekä siinä hyödynnettäviä keinoja.

Tutustu palveluihimme

Tosielämän tietoon perustuvat tutkimukset (RWE)

Yksilöllisesti räätälöityjä RWE-tutkimuspalveluita

Terveystaloudellinen mallinnus

Terveystaloudellinen mallinnus päätöksenteon tueksi

Vaikuttavuuden arviointi sosiaali- ja terveydenhuollossa

Systemaattista terveyshyödyn arviointia

Hinta- ja korvattavuushakemukset

Lääkevalmisteiden hinta- ja korvattavuusprosessit

Interaktiiviset työkalut

Laajat tietokokonaisuudet helposti käytettävässä työkalussa

Riskinjakomallit

Riskinjakomallien suunnittelu ja sopimusneuvottelut

Asiantuntijaresursointi

Asiantuntijaresursseja yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin

Koulutukset

Järjestämme tarpeesi mukaisia räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia

 

Investoi vaikuttavuuteen. Investoi tulevaisuuteen.

Future Care Finland on Medaffcon Oy:n toiminimi, jonka tavoitteena on sosiaali- ja terveydenhuollon tiedolla johtamisen kehittäminen.

 

Lue lisää »