Siirry sisältöön
Etusivu > Kaikki artikkelit > Uusi RWE aiheinen blogi alkaa Maaliskuussa!

Uusi RWE aiheinen blogi alkaa Maaliskuussa!

Kiinnostaako RWE-tutkimus?

Terveyttä datasta on ensimmäinen suomalaistutkijan tuottama RWE-tutkimusta käsittelevä blogi. Tämä ajankohtainen, käytännönläheinen ja tutkimustietoon pohjautuva blogi esittelee alan trendejä ja kehitystä sekä tosielämän tiedon lähteitä ja käyttöaiheita. Bloggaajana toimii Medaffconin tieteellinen asiantuntija Liisa Ukkola-Vuoti. Liisa on tutkimuksen ja tiedeviestinnän ammattilainen, jolla on käytännönläheinen lähestyminen aiheisiin, sillä hän työskentelee päivittäin RWE-tutkimuksen parissa.

Medaffconin tieteellinen asiantuntija Liisa ukkola-Vuoti kirjoittaa RWE blogia

Tosielämän tieto on hieno juttu meille kaikille. Terveydenhuollon ammattilaiselle se on kehitystyökalu ja potilaalle lupaus paremmasta hoidosta. Meillä suomalaisilla on tärkeä rooli RWE-tutkimuskentällä, sillä maamme kattavat ja luotettavat rekisterit ovat hyvässä maineessa”, kuvailee Liisa.

Miksi?

RWE-tutkimuskenttä on ottanut viime vuosien aikana suuria kehitysaskeleita. Edelleen nuori ja nopeasti etenevä ala haastaa parissaan työskenteleviä, koska uutta tapahtuu jatkuvasti. Tämän vuoksi kirjallisuuden ja julkaisukentän ajantasainen seuraaminen on lähes mahdotonta. Tälle tutkimuksen alalle ei myöskään ole vielä kehittynyt omaa vakiintunutta julkaisufoorumia tai joukoittain bloggaajia.

Kenelle?

Terveyttä datasta -blogi on suunnattu kaikille terveysalan ammattilaisille, joita RWE-tutkimus sekä suomalainen terveystiedon ympäristö ja tutkimuskenttä kiinnostaa. Vaikka tekstit pohjautuvat tutkittuun tietoon, aiheita käsitellään käytännönläheisellä ja lähestyttävällä tasolla, eli lukijalta ei vaadita aiempaa aiheen tuntemusta. Liisa on toiminut tutkijana sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, joka näkyy myös blogin näkökulmissa. Tietokirjailijana Liisalla on narratiivinen ote kirjoittamiseen.

Terveyttä datasta – RWE blogi

Uusi blogiteksti julkaistaan kuukausittain ja käsittelee aiheita kuten, RWE:n käyttö, lähteet, historia ja tutkimuskenttä. Ensimmäinen blogiteksti ilmestyy viikolla 10, joten pysy kuulolla!

Seuraamalla Medaffconin LinkedIn ja Twitter tilejä, varmistat että kuulet uusimmat päivitykset.

Takaisin ylös