Haluatko olla osana jatkuvasti kehittyvää lääketeollisuus- ja terveydenhuoltoalaa?

Visionamme on olla alan halutuin yhteistyökumppani jonka toiminta määrittää alan laatutason ja tuottaa asiakkaillemme lääketeollisuudessa ja terveydenhuollossa lisäarvoa ja merkityksellisiä ratkaisuja. Tämän saavuttaaksemme tarvitsemme oikeanlaisen tiimin.

Ammatillinen kehitys, sekä henkilökohtaisella- että organisaatiotasolla, kuuluu asiantuntijaorganisaation perustarpeisiin ja siihen panostamme tinkimättä. Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan yhdessä tekemällä ja kehittämällä. Haluamme kaataa eri toimijoiden välille muodostuneita raja-aitoja ja valjastaa keskinäisen osaamisemme kaikkien yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi; tuottamaan yhä parempaa hoitoa potilaille, sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Onko sinulla osaamista, jonka uskot olevan hyödyksi asiantuntijatiimillemme? Kuulemme sinusta lisää mielellämme! Voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen info@medaffcon.fi

 

Arvomme

AsiakaslähtöisyysOlemme helposti lähestyttävä, joustava ja osaava kumppani asiakkaillemme, joiden tarpeet ovat toimintamme lähtökohta.

RatkaisukeskeisyysTuotamme ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin ja tuomme heidän liiketoimintaansa merkityksellistä lisäarvoa.

 

EettisyysToiminnan eettisyydestä ei meillä tingitä, ei edes muiden liiketoimintavaateiden edessä.

VälittäminenVälitämme kanssaihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan, sekä siitä, minkälainen vaikutus toiminnallamme on ympäröivässä maailmassa.