Siirry sisältöön
Medaffcon adds Swedish healthcare registries to its capabilities - Medaffcon vahvistaa osaamistaan Ruotsissa

Etusivu > Kaikki artikkelit > Medaffcon vahvistaa osaamistaan Ruotsissa

Medaffcon vahvistaa osaamistaan Ruotsissa

Lääketeollisuuden ja sosiaali- ja terveydenhuollon tutkimus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava Medaffcon vahvistaa osaamistaan Ruotsin RWE-kentällä.

Medaffcon vahvistaa osaamistaan ruotsalaisista rekistereistä ja tietoaltaista ja vastaa siten asiakkaidensa odotuksiin. Toimitusjohtaja Jarmo Hahlin mukaan yritys pystyy näin tarjoamaan asiakkailleen entistä laadukkaampaa ja kattavampaa dataa lääketutkimuksiin.

”Markkinoille tulevat lääkkeet on suunnattu yhä pienemmille potilasryhmille ja harvinaisempiin sairauksiin. Kun pystymme yhdistämään usean maan dataa, voimme suunnitella ja toteuttaa parempia tutkimuksia yritysten tarpeisiin”, kertoo Medaffconin RWE lead Mariann Lassenius.

Pohjoismaiset markkinat kasvavat, ja Ruotsi on monen lääkeyrityksen päämarkkina. Ruotsin toimintaympäristön tunteminen ja haltuunotto on olennaista myös Medaffconin oman kasvun näkökulmasta.

Pääasiallinen syy Ruotsin toiminnan vahvistamiseen ovat asiakkaiden odotukset. Asiakkaat haluavat yhdistää projekteissaan terveydenhuollon dataa eri Pohjoismaista ja tehdä sen mahdollisimman joustavasti sekä kustannustehokkaasti.

”Medaffcon vastaa odotuksiin tarjoamalla inhouse-osaamista Ruotsissa. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat käyttöönsä tutun ja ratkaisuhakuisen yhteistyömallimme myös Ruotsissa”, Jarmo Hahl sanoo.

Johanna Simin aloitti asiantuntijana RWE-tiimissä

Johanna Simin - Medaffcon - Real World Evidence
Johanna Simin aloitti Lead RWE Epidemiologist roolissa Medaffconin RWE tiimissä toukokuun alussa. Simin on väitellyt farmakoepidemiologiasta Karoliinisessa Instituutissa.

Johanna Simin aloitti Lead RWE Epidemiologist roolissa Medaffconin RWE tiimissä toukokuun alussa. Simin on väitellyt farmakoepidemiologiasta Karoliinisessa Instituutissa.

Simin on hyödyntänyt ruotsalaisen terveydenhuollon rekistereitä sekä sairauskohtaisia rekistereitä tutkimusprojekteissaan, joten hän tuntee ne erinomaisesti. Siminillä on myös laaja kontaktiverkosto tutkimuksen ja terveydenhuollon kentällä Ruotsissa.

Siminin mukaan Ruotsin laadukas terveydenhuoltojärjestelmä tarjoaa kattavat rekisterit, hyvät mahdollisuudet datan yhdistämiseen sekä valmista, laadukasta dataa.

”Ilmapiiri tukee tutkimusta ja innovaatioita. Olen innostunut siitä, että voimme nyt tarjota Medaffconin nykyisille ja uusille asiakkaille erinomaisia ratkaisuja RWE-tutkimusten tekemiseen niin Suomessa kuin Ruotsissa”, Simin sanoo.

Takaisin ylös