Medaffcon - Ura - Career

Home > Ura Medaffconilla

Ura Medaffconilla


Ura lääketeollisuudessa Medaffconilla

Medaffcon on 2009 perustettu suomalainen tutkimus- ja asiantuntijapalveluyritys. Se tarjoaa palveluita lääke- ja terveysteknologiateollisuuden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin Suomessa, pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Medaffcon on osa eurooppalaista Phoenix Group -konsernia.

Medaffcon yhdistää ainutlaatuisella tavalla lääke- ja terveystaloustieteellisiä näkökulmia. Palveluiden laatu perustuu korkeatasoiseen ja laaja-alaiseen sisältö- ja prosessiosaamiseen sekä vahvaan yhteistyöverkostoon lääketeollisuudessa, terveydenhuollossa, akatemiassa ja tutkimusyhteisöissä. Medaffconissa työskentelee noin 30 eri tieteenalan asiantuntijaa.

Medical Science Liaison (MSL)
– Metabolics / Obesity

Medaffcon etsii asiantuntijaa Medical Science Liaison (MSL) rooliin asiakasyritykseen

Haemme asiakkaamme Pohjoismaiseen organisaatioon motivoitunutta henkilöä, jolla on utelias ja innovatiivinen tapa lähestyä asioita. Hakijoilta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa; MSc/PhD, farmasia, lääke- tai luonnontieteet. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä hallita useita samanaikaisia asiakokonaisuuksia ja toimia itsenäisesti. Tavoitteiden saavuttaminen edellyttää erinomaisia projektinhallinta- ja viestintätaitoja (suomeksi ja englanniksi).

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus osoittaa vastuunkantoa sekä haastaa omia suunnittelu- ja toteutustaitoja. Henkilö on ensimmäinen, joka työskentelee asiakkaamme organisaatiossa Pohjoismaissa. Valmius matkustamiseen edellytetään. Asiantuntemus tyypillisistä MSL:n päivittäisistä aktiviteeteista on hyödyksi, joten kokemus vastaavista lääketeollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi. Medaffcon tukee roolia ja tarjoaa kilpailukykyisen kompensaatiopaketin.

Henkilön tehtäviin kuuluu mm.

  • Tieteellisen tiedon ja viestien tulkinta ja välittäminen terveydenhuollon ammattilaisille
  • Lääketieteellinen kirjoitus (suomeksi ja englanniksi) käännösten ja tieteellisten tiivistelmien muodossa
  • Taktisten suunnitelmien (projektien) suunnittelu ja toteutus
  • Yhteydenpito terveydenhuollon ammattilaisiin (FI/SWE) ja muihin asiaankuuluviin sidosryhmiin valittujen tuotteiden saatavuuden parantamiseksi paikallisessa terveydenhuoltojärjestelmässä

Menestyäkseen tehtävässä hakijalla tulee olla:

  • Erinomaiset projektinhallintataidot
  • Erinomaista suomen (ja englannin) kirjallista ja suullista taitoa
  • Erinomaiset yhteistyö- ja sosiaaliset taidot
  • Mahdollisuus matkustaa ja työskennellä Pohjoismaissa

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä kirjallinen hakemuksesi sekä CV:si 22.5.2023 mennessä osoitteeseen kristiina.pelli@medaffcon.fi. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Lisätietoja: Medical Affairs Lead Kristiina Pelli, sähköpostitse kristiina.pelli@medaffcon.fi.

Kiinnostaako sinua ura lääketeollisuudessa ja terveydenhuollossa?

Haluatko olla osana jatkuvasti kehittyvää lääketeollisuus- ja terveydenhuoltoalaa?

Visionamme on olla alan halutuin yhteistyökumppani, jonka toiminta määrittää alan laatutason ja tuottaa asiakkaillemme lääketeollisuudessa ja terveydenhuollossa lisäarvoa ja merkityksellisiä ratkaisuja. Tämän saavuttaaksemme tarvitsemme oikeanlaisen tiimin.

Jätä avoin hakemus

Onko sinulla osaamista, jonka uskot olevan hyödyksi asiantuntijatiimillemme? Kuulemme sinusta mielellämme lisää! Voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen info@medaffcon.fi