Medaffcon - brand - career at Medaffcon - ura Medaffconilla

Etusivu > Ura Medaffconilla

Ura Medaffconilla


Ura lääketeollisuudessa Medaffconilla

Medaffcon on 2009 perustettu suomalainen tutkimus- ja asiantuntijapalveluyritys. Se tarjoaa palveluita lääke- ja terveysteknologiateollisuuden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin Suomessa, pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Medaffcon on osa eurooppalaista Phoenix Group -konsernia.

Medaffcon yhdistää ainutlaatuisella tavalla lääke- ja terveystaloustieteellisiä näkökulmia. Palveluiden laatu perustuu korkeatasoiseen ja laaja-alaiseen sisältö- ja prosessiosaamiseen sekä vahvaan yhteistyöverkostoon lääketeollisuudessa, terveydenhuollossa, akatemiassa ja tutkimusyhteisöissä. Medaffconissa työskentelee noin 30 eri tieteenalan asiantuntijaa.

Medaffcon - career in Medaffcon - ura Medaffconilla

Kiinnostaako sinua ura lääketeollisuudessa ja terveydenhuollossa?

Haluatko olla osana jatkuvasti kehittyvää lääketeollisuus- ja terveydenhuoltoalaa?

Visionamme on olla alan halutuin yhteistyökumppani, jonka toiminta määrittää alan laatutason ja tuottaa asiakkaillemme lääketeollisuudessa ja terveydenhuollossa lisäarvoa ja merkityksellisiä ratkaisuja. Tämän saavuttaaksemme tarvitsemme oikeanlaisen tiimin.

Jätä avoin hakemus

Onko sinulla osaamista, jonka uskot olevan hyödyksi asiantuntijatiimillemme? Kuulemme sinusta mielellämme lisää! Voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen info@medaffcon.fi