Medaffcon - brand- company - yritys

Etusivu > Yritys

Medaffcon – Yritys

Asiantuntevia ratkaisuja ja aina tuoreita näkökulmia lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin jo vuodesta 2009 lähtien.


Asiantuntevia ratkaisuja ja aina tuoreita näkökulmia lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin

Tarjoamme tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääketeollisuuden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin Suomessa, pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Medaffconin yhdistelmä terveystalouden ja lääketieteen osaamista on jotain aivan ainutlaatuista. Ymmärtämällä sekä lääke- että terveystaloustieteellisiä näkökulmia, voimme tarjota asiakkaillemme kattavia kokonaiskuvia terveyden edistämiseksi. Olemme alusta asti panostaneet jatkuvaan kehittymiseen sekä vahvoihin yhteistyöverkostoihin ollaksemme terveysalan edistyksen aallon harjalla.

Medaffcon - company teams - yrityksen tiimit

Medaffcon on tunnettaan vahvana vaikuttavuuden arvioinnin osaajana ja kehitämme aktiivisesti terveystietoon perustuvaa tutkimusta sekä siinä hyödynnettäviä menetelmiä. Pyrkimyksemme jatkuvaan kehittymiseen on näkynyt myös laajan yhteistyöverkoston rakentumisena terveysalan eri toimijoiden kanssa, erityisesti terveystiedon saralla. Biopankit, rekisterit ja sairaaloiden tietoaltaat mahdollistavat aivan uudenlaisia tutkimuksia ja muuttavat vaikuttavuuden arvioinnin toimintakenttää.

Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan yhdessä tekemällä ja kehittämällä. Haluamme kaataa raja-aitoja, joita on muodostunut eri toimijoiden välille ja valjastaa keskinäisen osaamisemme kaikkien yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi; tuottamaan yhä parempaa hoitoa potilaille, sekä Suomessa että kansainvälisesti.

78

NPS – Net Promoter Score

Asiakkaamme suosittelevat meitä!

Medaffcon Oy on toiminut jo vuodesta 2009 lähtien

Jaana Ahlamaa perusti Medaffcon Oy:n vuonna 2009 ja jo seuraavana vuonna omistajakaartiin liittyivät Jarmo Hahl ja Tatu Miettinen, kun kolmikko näki mahdollisuuden yhdistää osaamisensa ja tuottaa aivan uudenlaisia asiantuntijapalveluita. Toimintansa alusta asti, Medaffconille on ollut ominaista kehittää uusia toimintamalleja hyödyntäen laaja-alaista lääketieteen ja terveystaloustieteen osaamistaan.

Tämän ydinryhmän ympärille kertyi nopeasti samanhenkisiä asiantuntijoita eri koulutus- ja kokemustaustoilla. Osaamisalueidemme laajetessa on myös palvelutarjontamme kasvanut monimuotoisemmaksi kattaen yhä enemmän tutkimus- ja strategiapalveluita entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Tänä päivänä Medaffcon työllistää kokopäiväisesti noin 30 asiantuntijaa tieteen eri aloilta.

Medaffcon aloitti toimintansa nimellä AT Medical Affairs Consulting Oy, ja ytimekkäämpi nimi Medaffcon otettiin käyttöön pian yrityksen perustamisen jälkeen. Vuoden 2016 keväästä alkaen Medaffcon Oy on ollut yrityksen virallinen nimi.

Medaffcon Oy siirtyi yrityskaupan myötä Tamro Oyj:n omistukseen toukokuussa 2017 ja liittyi samalla Euroopan laajuiseen PHOENIX-konserniin.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Olemme helposti lähestyttävä, joustava ja osaava kumppani asiakkaillemme, joiden tarpeet ovat toimintamme lähtökohta.

Eettisyys

Toiminnan eettisyydestä ei meillä tingitä, ei edes muiden liiketoimintavaateiden edessä.

Ratkaisukeskeisyys

Tuotamme ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin ja tuomme heidän liiketoimintaansa merkityksellistä lisäarvoa.

Välittäminen

Välitämme kanssaihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan, sekä siitä, minkälainen vaikutus toiminnallamme on ympäröivässä maailmassa.