Asiantuntevia ratkaisuja ja aina tuoreita näkökulmia lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin

Toimintamme ja arvojemme keskiössä on vahva yhteistyöverkosto terveysteknologian alalla, tutkimusyhteistyössä, akatemiassa sekä terveydenhuollossa, sekä innovatiivisten ratkaisujen kehittäminen. Asiantuntijoillamme on kokemusta lääketeollisuuden, terveydenhuollon, tutkimustyön sekä akatemian eri asemista ja edustavat eri tieteen aloja laajasti, luoden Medaffconille aivan ainutlaatuisen osaamistarjonnan.

Tutustu tarkemmin Medaffconin historiaan ja asiantuntijoihimme.

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät yhä uudestaan

Medaffconin yhdistelmä terveystalouden ja lääketieteen osaamista on jotain aivan ainutlaatuista. Ymmärtämällä sekä lääke- että terveystaloustieteellisiä näkökulmia, voimme tarjota asiakkaille kattavia kokonaiskuvia terveyden edistämiseksi. Olemme alusta asti panostaneet jatkuvaan kehittymiseen sekä vahvoihin yhteistyöverkostoihin ollaksemme terveysalan edistyksen aallon harjalla.

Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan yhdessä tekemällä ja kehittämällä. Haluamme kaataa raja-aitoja, joita on muodostunut eri toimijoiden välille ja valjastaa keskinäisen osaamisemme kaikkien yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi; tuottamaan yhä parempaa hoitoa potilaille, sekä Suomessa että kansainvälisesti.

 

Asiakaspalaute:

 

Tiimityöskentely

4,62/5

 

Asiantuntijuus

4,44/5

 

Ratkaisukeskeisyys

4,41/5

Asiakaslähtöisyys

4,59/5

 

Ajanhallinta


4,49/5

 

Tehokkuus

4,59/5

 

Tutustu asiantuntijoihimme

Lue lisää »

Lue yrityksestämme

Lue lisää »