Asiantuntijaresursointi

Market Access ja Medical Affairs asiantuntija tarpeidesi mukaan.

Asiantuntijamme toimii yrityksessäsi tai yhteisössäsi tilapäisenä resurssina erilaisilla sopimusmalleilla toteuttaen joustavasti tarpeesi mukaisia projekteja. Suurin osa toimeksiannoista kohdistuu lääkeyritysten Market Access tai Medical Affairs osastoille. Toimeksiannon laajuus, kesto ja sisältö voivat vaihdella muutamien viikkojen projekteista lomasijaisuuksiin tai useamman vuoden kestävään yhteistyöhön. Asiantuntijoillamme on laaja kokemustausta ja heillä on aina käytettävissään Medaffconin monialainen taustatuki ja verkosto. 

 

Market Access ja Medical Affairs asiantuntija – resursseja ja osaamista yrityksellesi:

  • Asiantuntijalääkäripalvelut
  • Lääketieteellinen johtaja, Medical Advisor ja MSL-vuokratyöntekijät
  • Market Access -asiantuntijat, -päälliköt ja -johtajat
  • Muut asiantuntijaresurssit

 

Asiantuntijapalvelut voivat kattaa esimerkiksi:

 

Miksi Medaffcon?

Medaffcon on tarjonnut lääketeollisuudelle ulkoistettuja Market Access ja Medical Affairs asiantuntijaresursseja jo vuosien ajan. Asiantuntijoidemme osaaminen edustaa terveystalous-, lääke- ja luonnontieteiden aloja. Monipuolinen kokemuksemme on karttunut lääketeollisuuden, terveydenhuollon, tutkimustyön ja akatemian eri tehtävistä. Medaffconin Market Access ja Medical Affairs asiantuntijoilla on aina käytettävissään Medaffconin monialainen taustatuki ja verkosto. 

Tutustu asiantuntijoidemme profiileihin täällä!

Kerromme mielellämme lisää

Ota yhteyttä

”Vuokraavan yrityksen Medical Science Liaison- tai Medical Advisor -tehtävässä toimin niin asiakasrajapinnassa kuin tuotetiimin eri toimintoja tukien vuosittaisen Medical Planin suunnitelmaa toteuttaen.”
Sanna Honkala
Scientific Advisor
”MSL työssäni parasta on asiakasrajapinnassa työskentely sekä tuotetiimin kanssa yhdessä tekeminen.”
Krista Ketonen
Scientific Project Manager
Tatu Sainio
”Ulkoistettuna Market Access Managerina vastaan hinta- ja korvattavuusasioista, sekä pyrin tuomaan oman panokseni strategiseen ajatteluun niin Suomessa kuin pohjoismaisilla markkinoilla.”
Tatu Sainio
Sr. Health Economist & Access & HE Lead, Medaffcon Oy