08.06.2018

Medaffconin Future Care Finland hanke näki päivänvalon ensi kerran Tamron järjestämässä Health Awards and Future Foresight tilaisuudessa.

Tammikuussa 2018 järjestetyssä tilaisuudessa tulevaisuuden hoitopolkua ja siihen johtavia kehitysaskelia kuvattiin tarinan muodossa, Medaffconin Päivikki Hemmilän ja Maija Wolfin esityksessä “Toivon polku”. Tamron asiakaslehdessä Tampuriinissa julkaistiin tänään sarjakuva, jossa käydään läpi Toivon polkua askel askeleelta (tarkastele sarjakuvaa pdf muodossa klikkaamalla kuvaa).

Toivon Polku_ Tampuriini_Medaffcon_Tamro

Toivon Polku sarjakuva muodossa

Tutustu Tampuriinin uusimpaan numeroon klikkaammalla tästä!

Katso video Maijan ja Päivikin Health Awards esityksestä alla (kesto noin 20 minuuttia).

Sittemmin kaikki esityksessä esiintyneet elementit sekä monia muita on kerätty uudelle Future Care Finland -sivustolle osoitteeseen futurecarefinland.fiFuture Care Finland -sivuston tavoitteena on nostaa esille Suomessa aloitettuja ja kehitettyjä hankkeita, teknologioita ja innovaatioita, joiden päämääränä on edistää P4 terveydenhuoltoa ja yksilöllistettyjä hoitojen kehittämistä. Sivusto tarjoaa konkreettisten esimerkkien ja ajantasaisen tiedon avulla näyteikkunan Suomen tarjoamiin mahdollisuuksiin myös kansainvälisesti. 

 

Lisätietoja Toivon polusta ja Future Care Finland -sivustosta:

Päivikki Hemmilä - Medaffcon RWE

Päivikki Hemmilä

 

Maija Wolf

Vanhempi tieteellinen asiantuntija, Kehityspäällikkö

maija.wolf@medaffcon.fi

+358 40 5720615

 

Päivikki Hemmilä

Tieteellinen asiantuntija

paivikki.hemmila@medaffcon.fi

+358 45 1200 632

Maija Wolf - Medaffcon RWE

Maija Wolf