Siirry sisältöön
Etusivu > Kaikki artikkelit > Medaffcon harjoittelu

Medaffcon harjoittelu

Medaffcon on jo vuosia panostanut nuorten urakehitykseen. Työllistämällä harjoittelijoita olemme löytäneet uusia huippuammattilaisia ja samalla avanneet ovia tulevaisuuden työurille.

Kokeneiden työkavereiden tuki sekä esimiesten ohjaus takaavat, että kaikki asiantuntijamme, mukaan lukien harjoittelijat, tuottavat arvojemme mukaista tulosta. Tarjoamme nuorelle mahdollisuuden näyttää taitonsa, samalla ohjaten ja tukien kehityksessä ja opinnoista työelämään siirtymisessä.

Medaffcon logo Oulun lääketieteen opiskelijat 2016
Oulun lääketieteen opiskelijat

Harjoittelut eivät ole ainoastaan hyödyntäneet itse harjoittelijoita, vaan olemme niiden kautta löytäneet huippulahjakkuuksia jo vuosien ajan. Harjoittelijoista saatujen hyvien kokemusten inspiroimana jatkamme tätä kulttuuria ylpeänä.

Lotta Koski - Medaffcon Market Access
Lotta Koski

”Harjoittelu on parasta antia oppia soveltamaan opintojen kautta saatua teoriaa käytännön työssä, erityisesti siksi, että yliopistokoulutus Suomessa on usein melko teoriapainotteista. Harjoittelupaikan tarjoaminen on merkittävä kokemus nuorille heidän tulevaisuuden uraa ajatellen. Nuoret voivat tuoda reipasta asennetta ja uusia näkökulmia työympäristöön.”

”Harjoittelupaikka Medaffconilla on ensimmäinen työpaikka oman alani työtehtävissä. Harjoittelu on tarkoittanut minulle päivittäistä uuden oppimista, oivalluksia, haastetta ja arvokasta työkokemusta tulevaisuutta ajatellen. Parasta on ollut se, että huomaan jo nyt oppineeni todella paljon uutta, olen kiinnostunut entisestään alasta ja päässyt hyödyntämään koulunpenkillä oppimaani käytännössä.”

Lotta Koski – Lotta työskentelee parhaillaan Market Access tiimissä harjoittelijana. Lotta opiskelee terveystaloustieteen maisterikoulutusohjelmassa Itä-Suomen yliopistossa. Tutustu Lotan asiantuntijaprofiiliin klikkaamalla tästä!

”Työskentely Medaffconilla tarkoittaa työskentelyä monipuolista ja laajaa osaamista omaavassa porukassa. Työskentely asiantuntijaorganisaatiossa ei kuitenkaan ole tylsää vaan ilmapiiri on rento ja kaikkien kiinnostus omaa tekemistä kohtaan on aitoa. ”

”Työilmapiiri työpaikalla on rento iästä, sukupuolesta tai koulutustaustasta riippumatta.”

Tatu Sainio – Tatu aloitti Medaffconilla harjoittelijana loppukesällä 2016 ja viimeistelee terveystaloustieteen opintojaan Itä-Suomen yliopistossa. Harjoittelun jälkeen Tatusta saatiin vakituinen työntekijä Medaffconin Market Access tiimiin. Tutustu Tatu aiempaan työkokemukseen ja tutkintoihin asiantuntijaprofiilin kautta klikkaamalla tästä!

Tatu Sainio - Medaffcon Market Access
Tatu Sainio
Mikko Kosunen - Medaffcon Market Access
Mikko Kosunen

”Medaffcon tarjoaa loistavan näköalapaikan suomalaiseen lääketeollisuuteen sekä sen sidosryhmiin. Työskentely tarjoaa jatkuvaa yhteistyötä lääkeyrityksissä toimivien eri osastojen sekä terveydenhuollon eri sektoreiden kanssa.”

”Medaffconilla työskentely on tarkoittanut mielekkäiden, vaihtuvien sekä haastavien projektien parissa työskentelyä, jotka vaativat jatkuvaa kehittymistä sekä lisääntyvää vastuuta.”

”Tärkeimpänä pidän sitä, että on saanut mahdollisuuden. Tärkeintä ei ole se mitä jo osaa, vaan halu oppia uutta.”

Mikko Kosunen – Mikko aloitti Medaffconilla vuonna 2013 suoraan lääkeyrityksessä suoritetun harjoittelun jälkeen. Nykyään Mikko toimii terveystalousasiantuntijana erityisosaamisenaan terveystaloustiede yleisesti ja mallinnus erityisesti, sen monissa eri muodoissaan. Tutustu Mikon aiempaan työkokemukseen asiantuntijaprofiilin kautta klikkaamalla tästä!

Takaisin ylös