Siirry sisältöön
Medaffcon’s Market Access team - A vantage point to the industry - Medaffconin Market Access -tiimi tarjoaa näköalapaikan toimialalle

Etusivu > Kaikki artikkelit > Medaffconin Market Access -tiimi tarjoaa näköalapaikan koko toimialalle

Medaffconin Market Access -tiimi tarjoaa näköalapaikan koko toimialalle

Medaffconin Market Access -tiimi on verraton näköalapaikka koko toimialan trendeihin ja kehitykseen. Tiimi tekee monipuolisesti töitä eri toimijoiden kanssa, kun se auttaa asiakkaitaan markkinoille tuloon ja markkinoilla oloon liittyvissä prosesseissa ja strategisessa suunnittelussa.

Heini Honkanen on luotsannut kuusihenkistä tiimiä vuodenvaihteesta alkaen.

”Työ Medaffconissa ja tässä tiimissä antaa mahdollisuuden kehittyä. Työskentelemme monipuolisesti eri toimijoiden kanssa, niin yritysten kuin viranomaistenkin, ja saamme työskennellä alan kotimaisten ja kansainvälisten huippujen kanssa ”, Honkanen kertoo.

Työn monipuolisuus on valtti

Honkasen mielestä työn monipuolisuus on Medaffconin ehdoton valtti verrattuna moniin muihin työpaikkoihin. Työ on projektiluonteista ja vaihtelevaa, joten asiantuntijat pääsevät lyhyessäkin ajassa tutustumaan eri terapia-alueisiin ja hoitoihin. Suuri osa projekteista koskee vieläpä uusimpia lääkeinnovaatioita, joten näemme alan viimeisimpiä trendejä. Samalla osaaminen karttuu nopeasti.

Medaffconin tiimit tekevät keskenään yhteistyötä. Ajoittain tiimiläiset työskentelevät myös asiakasyrityksissä.

Market Access -tiimin ja asiakkaidemme tärkeitä sidosryhmiä ovat muun muassa Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ja Lääkkeiden hintalautakunta Hila. Kun lääkeyritys on tuomassa uutta lääkettä markkinoille, se aloittaa kommunikaation viranomaisten kanssa varhain.

Projektit kestävät tavanomaisimmin 3–6 kuukautta. Projektiin osallistuvat projektipäällikkö ja 1–3 asiantuntijan tukitiimi.

Töitä tehdään joustavasti, mutta lounastunti alkaa kello 11.04

Medaffconin työkulttuuriin kuuluu se, että töitä tehdään joustavasti asiantuntijuus edellä. Jokainen saa itse päättää, missä milloinkin työskentelee. Hierarkia on matala.

”Etätöitä voi tehdä itselle sopivissa määrin, mutta moni meistä haluaa tulla toimistolle. Työskentelemme joustavasti, mutta lounasaika on vuosikaudet alkanut kello 11.04, jolloin kaikki paikalla olijat lähtevät yhdessä syömään”, Heini kertoo nauraen.

Työnantajan joustavuus mahdollistaa kehittymisen

Terveystalousasiantuntija ja tieteellinen projektipäällikkö Tanja Nieminen on työskennellyt Medaffconissa marraskuusta 2016 alkaen. Hän on sekä kauppatieteiden että terveystaloustieteen maisteri ja laatii parhaillaan terveystaloustieteen väitöskirjaa tautitaakan ja kustannusvaikuttavuuden arvioinnista rokotuksin estettävissä infektioissa.

”Medaffcon on joustava työnantaja, joten työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen on ollut mahdollista. Joustavuus mahdollistaa myös väitöskirjan tekemisen työn ohessa. Ihminen nähdään kokonaisuutena”, Tanja kertoo.

Hän luonnehtii työpaikan henkeä myönteiseksi ja työyhteisöä mukavaksi. Työ on itsenäistä, joten jokainen voi itse vaikuttaa oman työpäivänsä kulkuun. Tiimikavereiden tuki on aina saatavilla, jos vastaan tulee haasteellisia tilanteita.

Takaisin ylös